Bangladesh

Vi støtter børn gennem Bangladesh Children’s Sponsorship Service. Vores partner er udover uddannelse også meget optaget af børns rettigheder og skaber fokus på børn via aktiviteter på skolerne og i lokalsamfundene.

Kellogg-Mookerjee Memorial Seminary ligger syd for Dhaka og har 470 elever fra børnehave til gymnasium.

Skolen har i 2017 modtaget 95.000 kr. fra Kulturstyrelsen via Dansk Børnefond til at forbedre forholdene på skolens børnehjem. Bidraget er anvendt til at male børnehjemmet både ude og inde, der er købt nye madrasser, puder, sengelinned og myggenet. Toiletterne er blevet renoveret for at sikre bedre sanitære forhold til børnene.

Bangladesh Adventist Seminary and College ligger nord for Dhaka og har 600 elever. Skolen tilbyder specialer i uddannelse, religion, erhverv og sundhed. De yngste klasser bliver undervist hovedsageligt på bengali og engelsk, mens alle linjer på college-niveau er på engelsk.

Her en én af de mange børn, som ønsker en uddannelse: Monimala er syv år gammel og går i børnehave. Begge hendes forældre er i fængsel og hun ingen familie, der kan tage sig af hende og hendes bror. Derfor har begge børn fået lov til at bo sammen på skolen sammen med de andre børn. Monimala vil gerne have en god uddannelse, så hun kan få et godt job og måske hjælpe hendes forældre med at komme ud af fængsel.